Bucuresti | 102,8FM ALAN WALKER - ALONE PART II

Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a purtat un palton lung pe scena de la Grammy, în februarie: M-a ajutat să mă ascund puțin

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia
Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia

Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a ales să poarte o haină lungă, peste rochie, în timpul apariției surpriză de pe scena de la premiile Grammy 2024, în februarie. 

Vedeta în vârstă de 56 de ani a surprins pe toată lumea când a apărut la evenimentul plin de staruri, pentru a-i înmâna lui Taylor Swift trofeul „Albumul anului”.

Celine Dion a fost diagnosticată anterior cu o boală neurologică rară, Sindromul Persoanei Rigide, care afectează o persoană dintr-un milion, artista luând decizia de a se retrage pentru o perioadă din lumina reflectoarelor.

 

Galerie foto

Celine Dion, prima imagine din documentarul în care vorbeşte despre boala care o ţine departe de scenă

Celine Dion explică decizia ei vestimentară

„M-a ajutat să mă simt mai bine pe moment, să mă pot agăța de această haină, să mă ascund puțin de toate aceste lucruri mărunte”, a spus ea pentru Vogue. „A fost foarte stresant, dar în același timp o mare onoare”, a continuat ea, vorbind despre apariția de la gala Grammy.

„Magia aceea. Emoția, entuziasmul. Să văd fanii, să văd mulțimea. Să văd din nou show businessul”.

Stilistul artistei pentru respectivul eveniment a fost Law Roach, cunoscut pentru colaborarea cu starul din „Euphoria”, Zendaya.

M-am gândit: „Poți să mergi pe scenă cu un palton? Da! Poți să faci ce vrei în modă, să te distrezi, să porți acel palton, să deții acea haină, da, mergi înainte”, a comentat Celine despre decizia ei.

În timp ce a povestit despre dorința de a se „ascunde” în acea haină, câștigătoarea premiului Grammy și-a amintit de  piesa ei din 2019, „Imperfections”. „Am propriile mele imperfecțiuni”. „Deci, am făcut-o”, a mărturisit ea.

Pe scenă a fost însoțiță de fiul ei, René-Charles Angélil, în vârstă de 23 de ani. „A fost un efort mare. Dar fiul meu, René Charles, a venit și mi-a oferit sprijinul lui”, a mai spus Celine.

Celine Dion, într-o imagine rară alături de copiii săi, la doi ani de la diagnosticul dur care i-a schimbat viața. Mesajul artistei

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia

„Și să îi prezint lui Taylor Swift premiul Albumul anului a fost o onoare pentru că ea trăia momentul vieții ei, iar eu eram cea care îi înmâna acest trofeu”, a adăugat Dion.

Cât despre faptul că cei din sală s-au ridicat și au aplaudat-o când au văzut-o, ea a declarat: „Este întotdeauna foarte, foarte emoționant când ești ovaționat astfel”.

În timpul ceremoniei, Taylor Swift a fost intens criticată pentru că a fost „nerespectuoasă”, „ignorând-o” pe Celine în timp ce a acceptat premiul pentru Albumul Anului, cel pe care Dion l-a câștigat și ea, în urmă cu 27 de ani.

Taylor Swift, pusă la zid după ce a ignorat-o pe Celine Dion, pe scena de la Grammy: "Nici nu s-a uitat la ea". Imaginile sunt virale

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia

A fost una dintre rarele apariții ale celebrei artiste în ultimii ani. Celine Dion a fost diagnosticată în 2022 cu o afecțiune neurologică rară, Sindromul Persoanei Rigide.

Top citite
01 Celine Dion Performs On NBC's "Today"
Celine Dion se destăinuie: „Nu am învins boala, e încă în mine şi pentru totdeauna”. Ce spune despre posibilitatea de a reveni pe scenă
02 nuntă Celine Dion
Celine Dion, săptămâni de tratament din cauza accesoriului de 3 kg purtat în ziua nunții: "Aveam o rană cât un ou în mijlocul frunții"
03 (FILE) Taylor Swift: The Eras Tour' Breaks Disney+ Record as No. 1 Most-Streamed Music Film. LOS ANGELES, CA, USA - MARCH 14: Singer Taylor Swift wearing a Rosa Bloom romper, Sophia Webster shoes, State Property Fine Jewellery earrings, rings by Fernando
Efectul Taylor Swift. Fanii au luat cu asalt un local londonez, al cărui nume este menţionat în noul album
04 taylor swift
Taylor Swift aruncă săgeți către foștii ei iubiți, Joe Alwyn și Matty Healy, în noul album: "Cum rămâne cu trădarea ta tăcută?"
05 Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia
Celine Dion, prima imagine din documentarul în care vorbeşte despre boala care o ţine departe de scenă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Courtney Love o critică pe Taylor Swift
Taylor Swift, desființată de Courtney Love: „Nu este interesantă!” Fanii artistei, extrem de duri: „Bunico, găsește-ți o ocupație!”

Courtney Love nu a fost deloc blândă când a fost întrebată ce părere are despre artistele momentului, inclusiv despre Taylor Swift.

Taylor Swift
Taylor Swift, oficial miliardară! Câți bani a câștigat senzația muzicii pop în ultimul an. Îi merge grozav și în carieră, și în iubire

Taylor Swift se numără printre cei 256 de noi miliardari ai lumii, într-un "an uimitor" pentru oamenii bogaţi, potrivit celui mai recent clasament al averilor publicat de revista Forbes.

taylor swift si travis kelce
Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

După o perioadă aglomerată pentru amândoi, Taylor Swift și iubitul ei sportiv, Travis Kelce, au plecat într-o vacanță romantică în Bahamas. Fără alți prieteni prin jur, ci doar ei doi, tinerii bogați, frumoși și celebri au avut ochi doar unul pentru celălalt.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Dezvăluiri despre relația dintre Tom Cruise și fiul lui din căsnicia cu Nicole Kidman. Cu ce se ocupă Connor la 29 de ani
Dezvăluiri despre relația dintre Tom Cruise și fiul lui din căsnicia cu Nicole Kidman. Cu ce se ocupă Connor la 29 de ani

Dezvăluiri despre relația dintre Tom Cruise și fiul lui din căsnicia cu Nicole Kidman. Cu ce se ocupă Connor la 29 de ani

FILM NOW Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”
Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”

Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
DIGI SPORT Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil
Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”